Voor veel mensen is een zwangerschap een hele bijzondere periode. Hoe leuk is het om een tastbare herinnering aan deze tijd te creëren? Een kunstzinnige manier om jouw zwangerschap te vereeuwigen is het laten maken van een bronzen beeldje. In dit beeldje zie je jouw prachtige zwangere lichaam terug. Maar hoe gaat het proces van het creëren van een bronzen beeldje zwangerschap in zijn werking?

Bronzen beeldje zwangerschap: een uniek cadeau voor jezelf of een ander

Wanneer je hoort dat jouw zusje, nichtje of beste vriendin zwanger is, wil je natuurlijk met een origineel cadeau komen. Een bronzen zwangerschapsbeeldje is het perfecte cadeau. Dankzij deze verrassing heeft jouw dierbare een blijvend aandenken aan de zwangerschap.

Je kan een bronzen beeldje ook aan jezelf cadeau doen. Ben je voor de laatste keer zwanger, ben je na een zwaar traject zwanger geworden of heb je een andere reden om jouw zwangere lichaam te laten vereeuwigen? Maak een afspraak tussen week 33 en 36 van jouw zwangerschap en creëer een tastbare herinnering aan een van de meest speciale periodes van jouw leven.

Hoe gaat het creëren van een zwangerschapsbeeldje in zijn werking?

Je kan al aan het begin van de zwangerschap een afspraak inplannen om een bronzen beeldje te laten maken. Omdat jouw zwangere buik tussen week 33 en 36 op de mooiste manier vast te leggen is, is dit de ideale periode. Voorafgaand aan de lichaamsscan die wordt uitgevoerd, worden er verschillende mogelijkheden besproken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw houding tijdens de scan. Zo weet je zeker dat er voor jou het perfecte bronzen beeldje gecreëerd wordt.

In principe poseer je naakt, maar als je dit niet fijn vindt mag je huidkleurig en naadloos ondergoed dragen. Als de scan gemaakt wordt is het de bedoeling dat je twee minuten lang zo stil mogelijk blijft staan. Met behulp van een 3D-scanner wordt er een scan gemaakt van jouw zwangere lichaam. In combinatie met foto’s wordt jouw bronzen beeldje gecreëerd. Na optimalisatie van de digitale scan en het nabewerken, komt het bronzen beeldje tot leven.

De mogelijkheden voor (aanstaande) moeders

Het bronzen beeldje is te verkrijgen in verschillende formaten. Daarnaast kan je een zwangerschapsbeeldje laten maken met of zonder armen. Zonder is jouw zwangere buik nog beter zichtbaar, terwijl je met armen en handen ook een mooie houding kan aannemen. Laat bijvoorbeeld de handen op de zijkanten van jouw buik rusten. Wist je dat het ook mogelijk om na de zwangerschap, samen met jouw baby, een zwangerschapsbeeldje te laten maken? Kortom, er is van alles mogelijk om van jouw zwangere lichaam een tastbare herinnering te maken!