Een van de grootste influencers van Nederland was opeens bevallen van een baby en dat was een grote verrassing voor bijna iedereen. Je zou denken dat iemand die zo in het publieke oog staat als Selma Omari het erg moeilijk zou hebben om zoiets ingrijpends als een zwangerschap verborgen te houden, maar het is haar toch gelukt. Nu kondigt ze aan dat ze met een docuserie komt over haar zwangerschap: Selma: Op mijn manier. En BNNVARA was zo slim om deze samen met haar te maken.

SELMA OMARI DOCUSERIE
Na negen maanden lang, naar eigen zeggen, bijna niet buiten te zijn geweest, deelt Selma Omari uit het niets een Instagrampost. Hierin staan foto’s van haar zwangere buik, babyhandjes en een screenshot van een gesprek waarin iemand zegt dat ze gemaakt is om moeder te zijn. Alle nieuwsmedia stonden er direct vol mee: Selma Omari is plotseling moeder geworden.

Dit bericht verscheen eerder op funx en kun je lezen via deze link: https://www.funx.nl/news/entertainment/7e1163d9-3c23-4dc3-b40d-5d0fe33769a7/selma-omari-komt-met-docuserie-over-zwanger-en-moederschap-ik-doe-dit-alleen